O NAS

Smo Zavod za osebno asistenco in dolgotrajno oskrbo, ki že od decembra 2019 uspešno nudi in izvaja storitve za le-to. Svojo pot smo začeli kot samostojno podjetje, potem pa smo se s 1. 9. 2021 preimenovali v zavod. Prav tako smo od omenjenega leta vpisani v uradni register izvajalcev osebne asistence. Nahajamo se na naslovu Jadranska cesta 27 v Mariboru, v prvem nadstropju trgovskega centra Marina.

Zaposleni izhajamo iz zdravstvene ter družboslovne stroke, natančneje socialnega dela. Lahko se pohvalimo tudi z večletnimi izkušnjami na področju zdravstva (nege in oskrbe) tako v Sloveniji kot v tujini.

 

Naš zavod nudi osebno asistenco in oskrbo na domu vsakemu posamezniku, ki le-to potrebuje. Na voljo smo tudi družinskim članom uporabnika v primeru kakršnih koli vprašanj in pomoči. Pomagamo vam pri ureditvi dokumentacije, povezane z osebno asistenco in oskrbo. Zavzemamo se predvsem zato, da posameznik pridobi pravico do koriščenja osebne asistence ne glede na to, v kolikšni meri jo potrebuje. Uporabnikom, ki pravice do asistence še ne koristijo in bi jo želeli, pa z veseljem priskočimo na pomoč in pomagamo pri uveljavitvi le-te.

Osebno asistenco nudimo uporabnikom ne samo na območju Maribora, ampak tudi po širšem območju Slovenije.